O Nama

Vin-Metal d.o.o. je poduzeće koje proizvodi metalne proizvode: stolice, stolove, unutarnje i vanjske ograde, balkone, nadstrešnice, konstrukcije, stalaže, te ostale proizvode po željama kupaca. Poduzetnička priča obitelji Katava počela je krajem osamdesetih godina prodavaonicom "Slatka tajna" koja se vrlo brzo razvila u tri maloprodajna objekta , ali koja, nažalost, nisu preživjele ratna razaranja.

Novi poduzetnički pothvat je uslijedio otvaranjem kafića Bistro Kiss koji je bio omiljeno mjesto za izlaske u poslijeratnim godinama. Nakon požara u kojemu je kafić izgorio do temelja, Vinko Katava se okreće metalnoj industriji i 2000. godine otvara SZR Metal-Plast proizvodnju i plastifikaciju metalnih proizvoda. Pet godina kasnije, SZR Metal-Plast postaje Vin-metal d.o.o. koji se fokusira na izvoz u Europske zemlje. U posao, po završetku školovanja, ulazi i sin Marinko te je Vin-metal d.o.o. danas uspješna obiteljska tvrtka koja se svrstava u 12 posto bonitetno pouzdanih kompanija u BiH.

Vin-metal d.o.o. 2020. godine otvara novu poslovnu jedinicu u Ponijevu koja se sastoji od Katava Oil benzinske pumpe i trgovine te kafića nostalgičnog naziva Cafe bar Kiss. U sklopu objekta je otvorena i Formula kladionica.

Informacije

Broj radnika 18
Vin-Metal radno vrijeme 7:30-16:00
Katava Oil radno vrijeme 6:00-23:00
063 352 230

Vinko Katava

063 388 275

Marinko Katava